Tuesday 22 November 2011

Autumn Leaves

In autumn, best thing to see in Japan is maple trees (Momiji). In this season trees are covered with colorful leaves. Pastel yellow, orange, red... There are many spots around the Nagoya to see this picturous scene.
13th. November: We went to Korankei in Asuke, one of the best scenery of Aichi prefecture. There are 4000 maples and other trees along the Tomoe river. November is the best time to visit this park. The trees are illuminated in the evening which is worth to see. In this atmosphere I forgot all my worries and became relax.
Address
Asuke-cho, Toyota City, Aichi Prefeture 444-2424

Sonbahar Japonya'da görülmesi gereken bambaşka bir mevsimdir. Akcaağaçlarinin yapraklari yeşilden sariya, turuncudan kırmızıya dönüştüğü bir dönemdir.
13 Kasım: Bu rengarenk manzaralardan birinin yeraldığı Asuke Korankei Vadisini ziyaret ettik. Tomoe nehri boyunca uzanan bu vadide, yaklaşık 4000 japon akcaağacı ve diğer ağaçlar yeralır. Bu parkın diğer bir özelliğiyse kasım ayinda hava kararınca ağaçların yerden ışıklandırılıyor olmasıdır. Bu da parka görülmeye değer romantik bir manzara kazandırmış. Doğanın bu kadar cömert olduğu bir ortamda ister istemez tüm negatifliklerden kurtulup tatli bir huzur kaplıyor içimi. Yolu bu ayda burdan geçen herkese tasfiye ederim.

2 comments:

  1. japonyaya geleli 15 yil oldu ve gunluk yasantimi yazilara doktum.japonyayi merak edenler,aradigi tum bilgiler blogumdadir..takip ederseniz sevinirim
    http://osakaninmuhtari.blogspot.com.tr

    ReplyDelete