Tuesday 15 November 2011

Sunday Meal With Friends

On Sunday 30 th. of October, we met with our friends who has been living here for nearly two years. Unfortunately November is their last month in Japan . Thanks to our experienced friends that they showed us key shopping areas and then took us to an interesting fish restaurant.
The restaurant was little special because if you want to eat fish you have to catch one. After some trial finally we caught 3 big fishes and once we caught they announce our names while playing Japanese drums so called 'Taiko' in Japanese. It was different experience for us. We had delicious meal and great time with our friends.


30 Ekim pazar. Yaklaşık iki yıldır Japonya'da yaşayan ve buradaki yasam tarzina alışan arkadaşlarımızin eşliğinde mini bir sehir tanıtım turuna ciktik. Bizlerin ilk gunleri arkadaslarimizinsa Japonyadaki son gunleri. Bu buluşmayı kutlamak için beraber güzel bir balık restorantina gittik. Bu restoran biraz özel bir yerdi bizler için. Çünkü burda balık yemek istiyorsanız önce havuzdan balığınızı tutmaniz gerekiyor. Baliklarinizi yakaladiginiz zaman 'Taiko' denilen Japon davulu ile isimleriniz anons ediliyor. Bizler icin ilginc bir deneyimdi. Arkadaşlarımız sayesinde lezzetli yemekler yiyip, güzel bir gece geçirdik.

3 comments:

  1. superrr, blogunuzu burdan takip etcez
    hediyelerinizi aldık...çok çok teşekkürler.
    her yıkamada sizi düşünücez :)
    japonyada iyi eğlenceler

    ReplyDelete
  2. şimdi gebeşler bu blogda fazla dolaşırsa, günah deil mi? neyse biz de padişah sofrası kurarız :(

    fotolar süperr. blog'un hayırlı olsun

    ReplyDelete